يكي از اصول كشاورزي مبتني است بر كمينهسازي مصرف نهادههاي برون مزرعهاي و بيشينهسازي اتكا به نهادهها و عمليات درون مزرعهاي ميباشد . سلامت مواد غذايي نيز زماني حاصل ميشود كه برابر تعريف، پسماند نهادههاي كشاورزي، عاملهاي بيماريزا، فلزهاي سنگين و ديگر آلايندهها در مواد غذايي حضور نداشته باشند كه اين هدف مهم با جايگزيني روشهاي نوين پرتودهي بجاي روشهاي سنتي استفاده از سموم آلاينده هاي شيميايي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه صنعت مواد غذايي را دارد كه ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها)
و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/7/11 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
يكي از اصول كشاورزي مبتني است بر كمينهسازي مصرف نهادههاي برون مزرعهاي و بيشينهسازي اتكا به نهادهها و عمليات درون مزرعهاي ميباشد . سلامت مواد غذايي نيز زماني حاصل ميشود كه برابر تعريف، پسماند نهادههاي كشاورزي، عاملهاي بيماريزا، فلزهاي سنگين و ديگر آلايندهها در مواد غذايي حضور نداشته باشند كه اين هدف مهم با جايگزيني روشهاي نوين پرتودهي بجاي روشهاي سنتي استفاده از سموم آلاينده هاي شيميايي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه صنعت مواد غذايي را دارد كه ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها)
و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/7/10 ساعت: ۱۳ توسط:ayaranco :
معمولاً ميكروارگانيسمها سبب آلودگي، عفونت و فساد ميشوند. لذا لازم است كه اين نوع ميكروارگانيسمها را از بين برده و يا از سطح اجسام حذف كنيم به اين عمل ميكروبكشي يا استريليزاسيون گفته ميشود. بنابراين سترونسازي مشتمل بر فرآيندي ميگردد كه طي آن تمام ميكروارگانيسمها، باكتريها، قارچها، ميكروبها و ويروسهاي زنده از يك شيء يا سطح آن و فضاي آن عاري شوند. براي انجام فرآيندهاي فوق، روشهاي شيميايي، دود دادن، حرارت دادن رايج است ولي درحال حاضر بيشتر از روشهاي پرتوفرآوري استفاده ميشود مخصوصاً اينكه در ساير روشها، قبل از فرآيند اصلي، سطح اجسام بايد به طرز خاصي تميز و چربي زدايي شود كه هميشه اين كار آسان نيست و نيازمند صرف هزينه ميباشد. اما در پرتودهي مواد غذايي علاوه بر سالم و بي خطر بودن، ارزش غذايي و كيفيت طعم موادغذايي را از بين نميبرد و ميتواند زمان مصرف مواد غذايي را افزايش دهد. شرايط مهم و تأثيرگذار در پرتودهي مواد غذايي ممكن است شامل درجه حرارت مواد غذايي، خلوص، وجود هوا در زمان بستهبندي مواد غذايي، مقدار آب و نوع ميكروارگانيسمهاي احتمالي موجود باشد. مسلماً هر يك از اين عوامل در تعيين دز و نحوه پرتودهي تعيين كننده خواهد بود. بدين منظور گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد.اين محصول با استفاده از امواج مايكرويو علاوه بر تأثير پرتودهي در حذف باكتريهاي مواد گياهي خيلي مؤثرتر از روشهاي حرارتي يا شيميايي است. اين روش، از تمام روشهاي استريل كردن سريعتر و قابل انعطافتر بوده و نيز مانع بكارگيري گازهاي سمي و سرطانزا كه براي سلامتي و محيط زيست خطرناك هستند، ميشود.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/5/8 ساعت: ۱۵ توسط:ayaranco :
امنيت غذايي يكي از اصلي ترين شرايط تحقق امنيت ملي و يكي از كاركردهاي مهم بخش كشاورزي است. توسعه بخش كشاورزي با بهبود دسترسي به غذا، موجب ارتقاي امنيت غذايي ميشود. يكي از روش هاي حذف پسماند هاي كشاورزي، هدر رفت توليد و افزايش زمان انبار داري محصولات كشاورزي ميباشد كه تأثير مثبتي بر امنيت غذايي دارد. افزايش قيمت با كاهش دسترسي به غذا و كاهش قدرت خريد، امنيت غذايي را كاهش ميدهد. بنابر اين با استفاده از روش هايي نوين در عرصه كشاورزي و استفاده موثر بذر هاي مقاوم و عقيم سازي آفتها و آفت زدايي به روش مايكروويو نه تنها هزينه هاي استفاده از سموم كاهش پيدا ميكند بلكه محصولي سالم تر به جامعه تحويل داده ميشود كه امنيت غذايي را افزايش ميدهد.
گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها ذستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد؛ از مهمترين كاربردهاي پرتودهي، استفاده از آن در صنعت مواد غذايي به منظور كاهش آلودگي و افزايش زمان ماندگاري محصولات ميباشد. حتي بهترين فرآيندهاي تهيه مواد غذايي و رعايت دقيقترين اصول بهداشتي نيز نميتوانند ميكروارگانيسمهاي مواد غذايي را به طور كامل از بين ببرند. از طرفي از بين رفتن مواد غذايي يكي از مشكلات مهم كشورهاي در حال توسعه است كه اغلب در مناطق گرمسير و مرطوب قرار دارند. منظور از پرتودهي مواد غذايي، استريل كردن آن نيست بلكه كاهش ميكروارگانيسمهاي مضر تا حدي است كه براي مصرف كننده خطري را در برنداشته باشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/4/4 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
برآوردهاي سازمان خواربار و كشاورزي مل متحد (2018) نشان مي دهد كه در سال 2010 آسيا نيمي از افراد مبتال به سوء تغذيه دنيا را دارد كه دو سوم آنها در منطقه جنوبي آن قرار دارد. پيش بيني شده است كه ميزان رشد محصولات كشاورزي در 20 سال آينده ساليانه برابر1.8 درصد باشد كه اين نرخ رشد در مقايسه به 20 سال گذشته (رشد ساليانه 2.3 درصد) از آهنگ رشد كمتري برخوردار است. مطالعات زيادي در زمينه امنيت غذايي و عوام موثر بر آن انجام شده است. يكي از روش هاي مطمئن در آفت زدايي استفاده از روش مايكروويو ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزهها و صنايع مختلفي را دارد و بسته به نياز و درخواست متقاضي به صورت سفارشي ساخته ميشود. از جمله كاربرد آن محصول در صنعت مواد غذايي ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها) استفاده كرده و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1403/3/15 ساعت: ۰۹ توسط:ayaranco :
دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو
يكي از اصول كشاورزي مبتني است بر كمينهسازي مصرف نهادههاي برون مزرعهاي و بيشينهسازي اتكا به نهادهها و عمليات درون مزرعهاي ميباشد . سلامت مواد غذايي نيز زماني حاصل ميشود كه برابر تعريف، پسماند نهادههاي كشاورزي، عاملهاي بيماريزا، فلزهاي سنگين و ديگر آلايندهها در مواد غذايي حضور نداشته باشند كه اين هدف مهم با جايگزيني روشهاي نوين پرتودهي بجاي روشهاي سنتي استفاده از سموم آلاينده هاي شيميايي ميباشد.
گروه تجاري جهاني عياران با همكاري شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو تكاپ را معرفي مينمايد. دستگاه مايكروويو صنعتي آروان پرتو قابليت استفاده در حوزه صنعت مواد غذايي را دارد كه ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: آفت زدايي انواع آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) ميوه (خرما، انجير، انواع ميوه خشك و ...) گوشت (ميگو، ماهي، مرغ، گاو و ...) چاشنيها ( ادويهجات، پودر كاكائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبيا و ...) چاي و گلها (چاي، زعفران، گياهان دارويي، دمنوشها)
و همچنين لازم به ذكر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعايت كاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآيند آفتزدايي وجود دارد و نميتوان در اين فرآيند از اتيلن اكسايد و ساير روشهاي مضر استفاده كرد، لذا صادركنندگان جهت دسترسي به بازاهاي هدف نياز به طي فرآيند آفتزدايي با استفاده از نمونههاي بيضرر هستند و اين امر از طريق پرتودهي محصولات قابل دستيابي ميباشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه مايكروويوآروان پرتو تكاپ
معمولاً ميكروارگانيسمها سبب آلودگي، عفونت و فساد ميشوند. لذا لازم است كه اين نوع ميكروارگانيسمها را از بين برده و يا از سطح اجسام حذف كنيم به اين عمل ميكروبكشي يا استريليزاسيون گفته ميشود. بنابراين سترونسازي مشتمل بر فرآيندي ميگردد كه طي آن تمام ميكروارگانيسمها، باكتريها، قارچها، ميكروبها و ويروسهاي زنده از يك شيء يا سطح آن و فضاي آن عاري شوند. براي انجام فرآيندهاي فوق، روشهاي شيميايي، دود دادن، حرارت دادن رايج است ولي درحال حاضر بيشتر از روشهاي پرتوفرآوري استفاده ميشود مخصوصاً اينكه در ساير روشها، قبل از فرآيند اصلي، سطح اجسام بايد به طرز خاصي تميز و چربي زدايي شود كه هميشه اين كار آسان نيست و نيازمند صرف هزينه ميباشد. اما در پرتودهي مواد غذايي علاوه بر سالم و بي خطر بودن، ارزش غذايي و كيفيت طعم موادغذايي را از بين نميبرد و ميتواند زمان مصرف مواد غذايي را افزايش دهد. شرايط مهم و تأثيرگذار در پرتودهي مواد غذايي ممكن است شامل درجه حرارت مواد غذايي، خلوص، وجود هوا در زمان بستهبندي مواد غذايي، مقدار آب و نوع ميكروارگانيسمهاي احتمالي موجود باشد. مسلماً هر يك از اين عوامل در تعيين دز و نحوه پرتودهي تعيين كننده خواهد بود. بدين منظور گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها دستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد.اين محصول با استفاده از امواج مايكرويو علاوه بر تأثير پرتودهي در حذف باكتريهاي مواد گياهي خيلي مؤثرتر از روشهاي حرارتي يا شيميايي است. اين روش، از تمام روشهاي استريل كردن سريعتر و قابل انعطافتر بوده و نيز مانع بكارگيري گازهاي سمي و سرطانزا كه براي سلامتي و محيط زيست خطرناك هستند، ميشود.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :
دستگاه خشك كن مايكروويو آروان پرتو
امنيت غذايي يكي از اصلي ترين شرايط تحقق امنيت ملي و يكي از كاركردهاي مهم بخش كشاورزي است. توسعه بخش كشاورزي با بهبود دسترسي به غذا، موجب ارتقاي امنيت غذايي ميشود. يكي از روش هاي حذف پسماند هاي كشاورزي، هدر رفت توليد و افزايش زمان انبار داري محصولات كشاورزي ميباشد كه تأثير مثبتي بر امنيت غذايي دارد. افزايش قيمت با كاهش دسترسي به غذا و كاهش قدرت خريد، امنيت غذايي را كاهش ميدهد. بنابر اين با استفاده از روش هايي نوين در عرصه كشاورزي و استفاده موثر بذر هاي مقاوم و عقيم سازي آفتها و آفت زدايي به روش مايكروويو نه تنها هزينه هاي استفاده از سموم كاهش پيدا ميكند بلكه محصولي سالم تر به جامعه تحويل داده ميشود كه امنيت غذايي را افزايش ميدهد.
گروه تجاري جهاني عياران با مشاركت شركت توسعه كاربرد پرتو ها ذستگاه خشك كن و آفت زدايي مايكروويو آروان پرتو تكاپ را معرفي مينمايد؛ از مهمترين كاربردهاي پرتودهي، استفاده از آن در صنعت مواد غذايي به منظور كاهش آلودگي و افزايش زمان ماندگاري محصولات ميباشد. حتي بهترين فرآيندهاي تهيه مواد غذايي و رعايت دقيقترين اصول بهداشتي نيز نميتوانند ميكروارگانيسمهاي مواد غذايي را به طور كامل از بين ببرند. از طرفي از بين رفتن مواد غذايي يكي از مشكلات مهم كشورهاي در حال توسعه است كه اغلب در مناطق گرمسير و مرطوب قرار دارند. منظور از پرتودهي مواد غذايي، استريل كردن آن نيست بلكه كاهش ميكروارگانيسمهاي مضر تا حدي است كه براي مصرف كننده خطري را در برنداشته باشد.
تكاپ همراه شما كوشا در حفظ محيط زيست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1402/11/1 ساعت: ۱۴ توسط:ayaranco :